Güneş enerjisi ile çalışan şarj istasyonları İstanbul’da

Gunes enerjisi ile calisan sarj istasyonlari istanbulda

Gunes enerjisi ile calisan sarj istasyonlari istanbuldaFilli Boya, yenilenebilir enerji kaynaklarına ne kadar kolay ulaşılabileceğine dikkat çekmek amacıyla geliştirdiği, güneş enerjisiyle çalışan cep telefonu şarj istasyonlarını İstanbul Bayrampaşa’da hizmete sunuyor.

Fosil yakıtların dünyaya verdiği zararı önlemek ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmanın önemine dikkat çekmek isteyen Filli Boya – Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, dışarıdan hiçbir elektrik bağlantısı olmayan, sadece güneş enerjisi ile çalışan cep telefonu şarj istasyonları geliştirdi.

Cep telefonu ve USB ile şarj olan tüm elektronik aletleri güneş enerjisi ile ücretsiz şarj etmeye imkan sağlayan “Solar Şarj İstasyonları”, güneş enerjisini günlük hayatımıza ne kadar kolay adapte edilebileceğimize dikkat çekiyor.

Daha önce Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyük şehirlerin işlek caddelerine konumlandırılan şarj istasyonları, aynı anda birden fazla telefonun ve USB bağlantılı elektrikli eşyaların şarj olmasını sağlıyor. İstasyonlar, güneşli zamanlarda üzerindeki bataryaya biriktirdiği elektrik enerjisi ile gece ve güneşsiz günlerde de hizmete devam edecek. Ayrıca, deprem gibi doğal afetlerdeki genel elektrik kesintilerinde de, hizmet vererek cep telefonlarının işlemesine imkan tanıyacak.

Güneş enerjisi ile çalışan şarj istasyonları, 25 Şubat salı günü saat 14:00 de hizmetine sunulacak

Print Friendly

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>