Güneş enerjili aydınlatma direği

kaal-masten-spirit-solar2

Güneş enerjili aydınlatma direği

kaal-masten-spirit-solarBelediyelerin sürdürülebilir aydınlatma politikalarına uygun Spirit isimli solar aydınlatma direği, minimum karbondioksit emisyonu ve elektrik kullanımı sağlıyor. Estetik bir tasarıma sahip ürün LED aydınlatma özelliğine sahip.

Güneş Enerjili Aydınlatma direkleri, minimum CO2 emisyonu ile belediyelerin genel aydınlatma çözümleri için iyi bir alternatif olmaktadır.

Elektrik şebekesinin uzak olduğu köy yolları, bisiklet yolları ve dağ yolları gibi bölgelerde çok rahatlıkla kullanılabilir.

Bu güneş enerjili aydınlatma direği ile kar yağışı sırasında, bulutlu ya da dolaylı güneş ışığı durumunda, enerji üretmek mümkündür.

Korumalı lityum pil
Detail Sluiting Solar 2Aydınlatma sütununda elektrik ekipmana erişim çeşitli teknik çözümleri ile kilitlenmektedir. Lityum pil sadece içeriden açılabilir kör bir kapı açma sistemi içerisinde bir çelik kasa tarafından korunmaktadır.

LED aydınlatma
Güneş Enerjili Aydınlatma direkleri, LED teknolojisini kullanarak, tasarım, uzun ömür ve çevre dostu özellikleri de içerisinde barındırmaktadır.

Güneş Modülü
Güneş Modülü modüler bir sistemdir. Direk, solar modüllerin sayısı ile kombinasyon halinde, kolayca istenilen yüksekliğe ayarlanabilir.

Print Friendly

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>